Au furat un microbuz de rută și l-au făcut bucăți // VIDEO

furt

Patru bărbați au fost reținuți pentru că au furat un microbuz de rută, de model Mercedes Sprinter, în valoare de 240 000 lei.

Bărbaţii sunt originari din raionul Străşeni și au vârstele de 33 ani şi respectiv 42 ani.

Furtul a fost declarat la poliţie de către proprietar în luna iunie curent. În urma investigațiilor, oamenii legii au constatat că bănuiţii au pătruns în automobil, care era parcat în sectorul Buiucani, au pornit motorul şi s-au deplasat într-o localitate din raionul Străşeni. Aceştia imediat au început dezmembrarea automobilului, au secţionat caroseria şi au ascuns piesele în diferite locuri pentru ulterioara comercializare.

În urma percheziţiilor efectuate la domiciliile lor şi în mai multe gospodării, poliţiştii au depistat doar motorul, scaunele, parbrizele precum şi punţile din faţă şi spate ale microbuzului. Toate acestea au fost ridicate şi transportate la IP Buiucani al Direcţiei de Poliţie a mun.Chişinău, ce prezintă probe concludente în cadrul acţiunilor de urmărire penală iniţiate.

Bănuiţii au fost încătuşaţi şi reţinuţi pe un termen de 72 de ore în Izolatorul Direcţiei de Poliţie a mun.Chişinău, fiind cercetaţi penal pentru furt în proporţii deosebit de mari. Conform legislaţiei penale în vigoare, ei riscă o pedeapsă cu închisoare pe un termen de la 7 ani până la 12 ani.

You may also like

Comments are closed.

By