ATENȚIE! Toți călătorii vor beneficia de REDUCERI la noua cursă feroviară Chișinău-Iași

tren

UPDATE: 14.49 // Directorul general al Î.S.”Calea Ferată din Moldova”, Iurie Topală a anunțat că biletele de călătorie pentru noua cursă feroviară Chișinău- Socola, vor fi mai ieftine cu 20 %.  Reducerea este valabilă pentru toți călătorii în perioada 30 septembrie-30 octombrie, iar studenții și elevii din învățământul de stat și din învățământul privat acreditat vor beneficia de această reducere permanent.

Studențiilor și elevilor, li se va acorda reducere de 25 % la biletul de călătorie la vagon de clasa I și 20 % pentru călătoriile la vagon de clasa II și III.

11.54 Întreprinderea de Stat „Calea Ferată din Moldova” anunță reduceri la cursa feroviară Chișinău-Iași, care va fi lansată mâine, 30 septembrie.

”Cu scopul de a motiva călătorii să circule cu trenul, toți călătorii, fără excepție, vor beneficia de reduceri”, se spune într-un comunicat al Î.S. ”Calea Ferată”. Anunțul vine după ce luni au fost făcute publice alte costuri.

pret tren

De asemenea, copiii vor beneficia de 50% reducere pentru biletul de călătorie.

Trenul va circula zilnic şi va porni din Chișinău la ora 6:17 minute dimineaţa, iar din Iași (st. Socola) la ora 17:17. Noua garnitură este dotată cu wi-fi și aer condiționat.

Amintim că noua cursă Chișinău-Iași (Stația Socola) va fi deschisă miercuri, 30 septembrie, Moldova”.

You may also like

Comments are closed.

By