Armata Naţională împlinește 24 de ani. Vezi PROGRAMUL activităților pentru joi, 3 septembrie

army

Ministerul Apărării va desfăşura, mâine, 3 septembrie, o serie de activităţi consacrate aniversării a 24-a de la formarea Armatei Naţionale în toate garnizoanele militare.

La ora 9:00, corpul de comandă al Armatei Naţionale va depune flori la Monumentul lui Ştefan cel Mare din Piaţa Marii Adunări Naţionale, iar la ora 9:30, militarii şi civilii din garnizoana Chişinău vor depune flori la monumentul „Maica Îndurerată” de la Complexul memorial „Eternitate”.

La ora 15:00, la intersecţia dintre şoseaua Balcani, Stăuceni şi Calea Orheiului (kilometrul 11) va demara exerciţiul militar multinaţional de artilerie „Scutul de foc — 2015”, care se va desfăşura la Baza de instruire militară a Armatei Naţionale de la Bulboaca.

De asemenea, în garnizoanele Bălţi, Cahul, Ungheni şi Mărculeşti vor fi organizate şedinţe festive, cu ocazia Zilei Armatei Naţionale.

Astăzi, ministrul Apărării, Anatol Şalaru, a înmînat astăzi unui grup de militari şi civili diplome ale Guvernului clasa I, II şi III, dar şi distincţii ale Armatei Naţionale, în cadrul unei şedinţe festive.

armata

image-05

image-06

You may also like

Comments are closed.

By