ADIO, Mihai Volontir! ”Budulai”, petrecut pe ultimul drum // UPDATE

volontir

UPDATE // Sute de oameni au venit să-i spună adio marelui actor și regizor. Mihai Volontir a fost petrecut cu aplauze și onoruri militare. Maestrul a fost înmormântat la Cimitirul Central din capitală.

UPDATE // La ora 12:00 a fost ținut un minut de reculegere.

Screenshot_9

Actorul Mihai Volontir este petrecut, astăzi, pe ultimul drum. Corpul neînsuflețit al maestrului Mihai Volontir a fost depus în holul Palatului Naţional „Nicolae Sulac”. Politicieni, rude, prieteni, colegi de scenă și admiratori au venit să-și ia rămas bun de la renumitul „Budulai”.

Screenshot_7

Screenshot_8

Screenshot_4

Screenshot_6

Screenshot_1

Screenshot_2

Screenshot_3

Artistul va fi înmormântat în după amiaza zilei la Cimitirul Central din strada Armenească. Decizia a fost luată de rudele maestrului, în pofida faptului că Mihai Volontir a locuit la Bălți.

Conform unui decret prezidențial, ziua de 17 septembrie, a fost declarată zi de doliu național. În toate localitățile din țară drapelele de stat sunt arborate în bernă, iar la ora 12:00 se va păstra un moment de reculegere.

Amintim că actorul Mihai Volontir a murit în noaptea de 15 septembrie, în sala de reanimare, din cauza maladiilor cronice care s-au agravat. Regizorul și interpretul de muzică a fost diagnosticat cu diabet și afecțiuni ale sistemului vascular. În plus, actorul avea și probleme de vedere. În total, Mihai Volontir a suferit 10 intervenții chirurgicale.

În memoria actorului, la Bălți va fi ridicat un monument.

Captura: publika.md / video: today.md

You may also like

Comments are closed.

By