A fost semnat Acordul de constituire a alianței pro-europene în CMC

semnare acord

Acordul pentru constituirea și funcționarea alianței pro-europene în Consiliul Municipal Chișinău a fost semnat cu puțin timp în urmă.

„Mizăm pe atmosfera de conlucrare, sinceritate, responsabilitate. Fracțiunea noastră menține ideea unui dialog civilizat. Astăzi s-a făcut un pas important”, a declarat Oazu Nantoi.

semnare acord.png99

semnare acord.png66

Acordul a fost semnat de cei 26 de consilieri municipali, din cadrul PLDM, PL, PD și PPEM, aleși în urma alegerilor din 14 iunie 2015.

„Este o șansă pentru Chișinău, să continuăm dezvoltarea pro-europeană. Faptul că am semnat confirmă că ne dorim opțiunea pro-europeană. Pentru mine este chiar o ușurare că din 8 ani lucrați la Primărie, doar primii doi au fost cu o majoritate clară. Prin ceea ce am făcut astăzi revenim la normalitate”, a spus Dorin Chirtoacă.

semnare acord.png4

„Acordul conține reguli de funcționare a aliantei pro-europene, relația cu Primăria, cu Executivul, principiile care sunt la baza formării alianței și angajamentele pentru chișinăuieni, infrastructura drumurilor, crerea parcurilor industriale …”, a mai adăugat primarul.

La moment, consilierii au intrat în ședința CMC.

You may also like

Comments are closed.

By