7 C
Chișinău
Thursday, April 15, 2021

18+ (ATENȚIE, LIMBAJ D.A.) // Cum să umfli balonul spart al DA-ului cu gazele a 200 de mașini. AUTO-EXTREMIȘTII DA sunt la limita disperării

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_imgspot_img

Mai mulți analiști politici cu greutate au tot transmis mesaje pe parcursul săptămânii care s-a scurs, în care anunțau, unii cu regrete, alții din contra, că protestul DA s-a dezumflat subit.

Cert este că în unison au ajuns la aceleași concluzii – Platforma și-a ales tactica greșită, iar cuiul care a spart balonul a fost anunțul creării unui Partid. Mai bine zis, a încă unui Partid. Al nu mai știu câtulea Partid.

Acest anunț i-a făcut pe oameni să se trezească din amețeala, în care au fost aruncați de oamenii Țopilor și să-și pună următoarele întrebări: Noi pentru ce protestăm? Căutăm Miliardul, dăm oligarhii jos sau facem Partid? Partidul cui? Al nostru oare? Sau tot al lor, al celor care ne-au mai condus: PPCD-iști, Țopi, Plești…

O altă lovitură cu ciocanul peste vârful penisului și-au dat-o Liderii DA-ului atunci când i-au alungat din piață pe unioniști. Asta chiar a fost dureros. Pentru ei. O mai mare defavoare decât să calce în picioare tricolorul, pentru care s-a luptat pe Nistru, nu puteau să-și facă.

O altă greblă a fost lălăiala de care au dat dovadă în timpul dialogurilor cu autoritățile, în care au demonstrat că una strigă în piață și alta le cer oficialilor. Să urli „jos Timofti!” și ulterior, când te vezi cu el, să zici că defapt nu-i vrei demisia, este cel puțin fățarnic.

După această serie de automutilări, liderii DA decid să mai comită una – Marșul AUTO de astăzi.

Au adunat vreo două sute de mașini și au mers cu ele prin oraș blocând traficul și încercând să-și atraga atenția din nou. În afară de înjurăturile oamenilor care au vrut să circule în treaba lor nu prea au obținut nimic altceva. Au recurs la acest gest cu blocarea traficului pentru că nimeni nu-i mai bagă deja in seamă. Adică îi bagă, dar nu în seamă.

Au procedat exact ca niște extremiști gata „să-ți fută una-n bot”*, dacă nu-i bagi în seamă (*citat din clasicul A. Năstase, finul de cununie al lui Victor Țopa  și fratele celui care a trimis-o în „pizda mamei ei” pe deputatul Valentina Cușnir).

Ca extremiștii din Antifa, de exemplu… De ce nu, doar sunt dintr-o gașcă…

Gabriel Călin

- Advertisement -spot_img

Latest news

Related news

- Advertisement -spot_img