Trei șoferi, REȚINUȚI pentru că au părăsit locul accidentului. Unul din ei a tamponat mortal un pieton

image-0f03abc723b7a635d44696eeb6ec886dee15f8813ef9c53ed34df0a880e01ceb-v

Trei șoferi riscă pînă la 2 ani de închisoare pentru că au părăsit locul accidentului. Totodată, aceștia riscă de la 3 la 7 ani de închisoare cu privarea dreptului de a conduce mijloace de transport pe un termen de până la 4 ani pentru încălcarea regulilor de securitate a circulaţiei sau exploatare a mijloacelor de transport, care a cauzat vătămări corporale grave.

Potrivit poliției, cei trei conducători auto au comis accidentele la 2 august.

Primul accident s-a soldat cu moartea unui pieton. După tamponare, șoferul a fugit de la locul accidentului. În scurt timp, acesta a fost identificat și reținut de polițiștii de patrulare, care au stabilit că șoferul de 26 de ani a urcat băut la volan. Mai mult decât atât, acesta nu dispunea de permis de conducere.

Un alt accident, cu părăsirea locului faptei, a avut loc în raionul Glodeni, pe traseul local Egorovca-Cobani. Șoferul, de 23 de ani, din lipsă de experiență a derapat de pe traseu și s-a răsturnat. Ca urmare, acesta s-a ales cu leziuni corporale.

Tot ieri, în jurul orei 18:00, pe traseul R1, în localitatea Bahmut din raionul Călărași un Renault Megane, ieșind pe contrasens, s-a ciocnit cu un autocar DAF înmatriculat în România. Șoferul, de 36 de ani, originar din satul Veverița, a părăsit locul accidentului rutier, dar a fost reținut pe urme fierbinți de către inspectorii de patrulare. Acesta nu dispune de permis de conducere, mașina, la volanul căreia se afla, fiind a unui prieten.

În acest context, Inspectoratul Național de Patrulare atenționează conducătorii auto să informeze imediat serviciile abilitate în cazul producerii unui accident rutier şi să nu părăsească locul faptei până la venirea acestora.

You may also like

Comments are closed.

By