Sergiu Mocanu vorbește despre „intrarea în pâine” a lui Filat la Jurnal TV

mocanu

Politicianul Sergiu Mocanu sparge tăcerea în ediția recentă a emisiunii sale și vorbește despre situația din interiorul Platformei DA și subjugarea totală a acesteia intereselor lui Andrei Năstase, care râvnește la o carieră politică și, în același timp, practic confirmă informațiile apărute în ultimul timp în presă despre faptul că Jurnal TV a fost cumpărat de liderul PLDM Vlad Filat.

Sergiu Mocanu face referire la vizita lui Vlad Filat la Frankfurt, unde se presupune că a făcut tranzacția Jurnal TV, procurându-l de la Victor Țopa, cu care s-a întâlnit într-un hotel. Chiar dacă susține că nu are toate dovezile, Mocanu atenționează că din politica editorială a postului se poate trage concluzia că anume așa și s-a întâmplat.

„În primăvară s-a produs ceva. Eu nu am proba că Filat a intrat în pâine la Jurnal, dar a fost prezent la Jurnal și altădată. Și revenirea lui Țăranu la Jurnal, pe de altă parte, ostracizarea mea acolo vorbește despre multe lucruri”, a declarat Mocanu.

Amintim, că în presă au apărut fotografii după întâlnirea lui Vlad Filat cu Victor Țopa într-un hotel de lux din Frankfurt, Germania, acolo unde Victor și Viorel Țopa se ascund de justiția moldovenească. După publicarea fotografiilor, Vlad Filat a fost nevoit să recunoască faptul că a avut loc acea întâlnire.

Presa a scris, citând surse bine informate, că atunci Țopa și Filat au bătut palma în privința Jurnal TV, dar și a Platformei DA, ultimul preluând controlul asupra acesteia cu scopul de a manipula opinia publică pentru a-i distrage atenția de la miliardul de dolari, furat din sistemul bancar.

You may also like

Comments are closed.

By