Rusia // O creatură misterioasă face ravagii în gospodăriile oamenilor

55bca133c46188971f8b45fe

Zeci de găini din satele regiunii Voronej sunt ucise în fiecare noapte de o creatură bizară. Localnicii spun că masacrul a început pe 23 iulie în satul Davidovka, când 95 de găini din curtea unei gospodării au fost ucise într-o singură noapte. Ulterior, creatură a atacat alte 100 de păsări, potrivit Russia Today, citată de RTV.net.

După câteva zile de linişte, pe 29 iulie atacul s-a repetat, victime cazându-i 60 de gâste şi alte câteva zeci de găini. Femeia, în a cărei gospodărie a avut loc acest masacru, spune că a auzit porţile hambarului izbindu-se, dar i-a fost teamă să meargă să vadă ce se întâmplă. Localnicii spun că pe cadavrele găinilor sunt urmele unor colţi uriaşi şi că la locul atacurilor nu se găseşte niciodată mult sânge, acesta fiind supt de creatură din corpurile animalelor.

55bca041c36188183c8b4609

Incidente similare au mai avut loc în regiunea Voronej în luna aprilie a acestui an, dar şi în vara lui 2013. Atunci, nimeni nu a văzut animalul. Acum, însă, mai mulţi localnici susţin că au zărit „un câine cu aspect ciudat, cum nu am mai văzut niciodată”.

Unii dintre bărbaţi stau de pază noaptea, încercând să prindă fiară. Inspectorii sanitar-veterinari cred că e vorba de un câine maidanez de mari dimensiuni, care nu lasă sânge la locul atacurilor pentru că strangulează păsările cu dinții, în loc să le sfâşie. Cu toate acestea, localnicii nu sunt însă de acord şi cred că un câine nu ar putea face un asemenea masacru, dând vina pe o creatură necunoscută. Oamenii cred că este vorba de creatura mitică Chupacabra.

55bca123c461885f1f8b45ed

You may also like

Comments are closed.

By