Reţinut în flagrant delict! Un bărbat fura din ogrăzile oamenilor tot ce-i cădea sub mână

screenshot-politiacapitalei md 2015-08-25 10-27-12

Un bărbat în vârstă de 43 ani, anterior judecat pentru furturi, originar din raionul Briceni, a fost reţinut pe urme fierbinţi de către ofiţerii de investigaţii ai IP Râşcani al Direcţiei de Poliţie a mun. Chişinău. Acesta este bănuit că ar fi furat bunuri materiale din ogrăzile mai multor locuitori ai comunei Stăuceni, în valoare de peste 150 000 lei.

Poliţiştii au acumulat informaţii speciale despre intenţiile indiviului timp de câteva săptămâni. În timpul reţinerii, asupra lui au fost depistate şi substanţe narcotice, fiind solicitată grupa operativă pentru efectuarea cercetărilor la faţa locului. Potrivit datelor constatate, bărbatul ar fi săvârşit cel puţin cinci furturi din ogrăzile cetăţenilor, de unde sustrăgea biciclete şi alte bunuri materiale, pe care le depozita la domiciliul temporar din Stăuceni. Ulterior, acesta intenţiona să le vândă.

În context, el a fost reţinut pe un termen de 72 de ore şi este cercetat penal pentru furt. Legislaţia în vigoare prevede o pedeapsă cu închisoare pe un termen de la 5 până la 10 ani.

You may also like

Comments are closed.

By