Munteanu REACȚIONEAZĂ: Au aruncat cu atâta vitriol, de parcă nu ar mai fi și maine o zi

munteanu

Actualul ministru al Mediului, Valeriu Munteanu s-a arătat indignat de insultele în adresa finului său de cununie și consilierul său, Alexandru Bostan.

„Azi (ieri) ca niciodată, detractori de tot felul, de serviciu și de ocazie, s-au năpustit asupra mea cu diferite insulte, cu insinuări și etichetări, cu zoi, cu pietre și pietroaie. Au aruncat cu atâta vitriol, de parcă nu ar mai fi și maine o zi și nu le-ar trebui să-și păstreze anumite cantități de acid și pentru alte ocazii”, a scris Munteanu pe Facebook.

Liberalul a ținut să precizeze că noul său angajat și-a meritat funcția, având la activ numeroase proiecte, sesizări și lucrări. Potrivit ministrului, Alexandru Bostan i-a devenit fin de cununie după ce au muncit cot la cot, demonstrând că are capacități și pregătire profesională.

„Vreau să fac doar câteva precizări:

1. Pe Alexandru Bostan l-am cunoscut în 2010, când am început să colaborăm la scrierea mai multor proiecte de lege, mai apoi mi-a devenit consilier, iar rodul muncii noastre sunt zeci proiecte de legi (azi legi), multe sesizări cu izbândă la Curtea Constituțională și multe alte lucruri și lucrări aferente activității de deputat.

2. Alexandru Bostan, este unul dintre cei „mai cu simț” și mai pregătiți tineri dintre toți pe care i-am cunoscut. Încă de la vârsta de 16 ani și-a început activitatea la un ziar de limbă română, închis ulterior cu scandal de comuniști, iar între timp a lucrat la editură, la ziare, la Facultate și pretutindeni și întotdeauna s-a impus ca un om deosebit. Alexandru este jurist, avocat, lector, doctorand și un om de o modestie rar întâlnită, care niciodată nu a dorit decât să muncească. Alexandru este strănepotul unui membru al Sfatului Țării, care a votat Unirea la 1918, iar acest deziderat românesc este fundamentul nostru de viață. Chiar dacă s-ar strânge laolaltă toți cei care împroașcă azi cu venin, nu au citit nici jumătate din cărțile pe care le-a citit și însușit Alexandru până acum.

3. În 2013, atunci când Alexandru a decis să se căsătorească cu Irina (o fată la fel cumsecade și eminentă din clasa întâi până la absolvirea facultății), noi cu soția am hotărât să le fim nași acestor tineri excepționali, pentru că acest gest creștinesc reprezintă prinosul nostru pentru bunătatea cu care ne tratează bunul Dumnezeu.

4. Eu nu port pică nimănui dintre cei care au aruncat, azi, la comandă cu pietre în mine și vreau să va anunț că mai am o funcție liberă de consilier, iar condiția de bază pentru această funcție este capacitatea de a munci cât șapte”, a mai adăugat liberalul.

Amintim că Alexandru Bostan a fost numit, recent, în funcția de consilier al Ministrului Mediului.

Alexandru Bostan s-a născut pe 24 iunie 1985. A studiat la Liceul „Mihai Viteazul” din Chişinău, după care a urmat Facultatea de Drept a Universităţii Libere Internaţionale din Moldova, unde a obţinut diploma de Licenţiat în Drept. Din 2009, Bostan activează în calitate de lector la Facultatea de Drept, ULIM. Un an mai târziu, a obţinut licenţa de avocat și a activat cîţiva ani în domeniu. În ultimii 3 ani, Alexandru Bostan a ocupat funcția de asistent parlamentar al lui Valeriu Munteanu.

You may also like

Comments are closed.

By