JUSTIȚIE // RUDELE LUI FILAT AR PUTEA FI ELIBERATE, ASTĂZI, ÎN DOSARUL MILIARDULUI

filat caravita

Curtea de Apel urmează să decidă, astăzi, dacă învinuiţii în dosarul spălării de bani, în care este vizată firma Caravita, rămân în arest. Asta după ce avocaţii celor patru au depus recursuri, cerând casarea încheierii Judecătoriei Buiucani şi eliberarea acestora din arest. Şedinţa va avea loc la ora 13:00 la Curtea de Apel (strada Teilor).

Amintim că săptămâna trecută instanţa de la Buiucani a prelungit arestul învinuiţilor cu 30 de zile (în privinţa fondatorului şi a doi administratori) şi cu 25 de zile (pentru directorul financiar). În prezent, toţi patru se află în izolatorul de urmărire penală al CNA.

Moldova24 amintește că oamenii legii au depistat mai multe legături dintre firmele administrate de rudele liderului PLDM și miliardul furat din sistemul bancar al țării. Este vorba despre Ion Rusu, cumnatul și nașul lui Vlad Filat (din căsătoria cu Angela Gonța), Vladimir Rusu, fiul lui Ion Rusu și nepotul lui Vlad Filat, Igor Cijov, administrator „Caravita”, și Tatiana Roșioru, directorul financiar al companiei „Caravita”.

 

You may also like

Comments are closed.

By