INCIDENT şocant în Dubai: Un bărbat şi-a lăsat fiica să MOARĂ înecată, pentru a nu fi „dezonorată” de salvamari străini

a

Un bărbat de origine asiatică şi-a pierdut fiica de 20 de ani în Dubai după ce s-a opus operaţiunilor de salvare a acesteia de la înec, pe motiv că atingerea unor bărbaţi străini ar „dezonora-o” pe tânără.

Incidentul s-a petrecut pe o plajă din Dubai, unde bărbatul se afla împreună cu soţia şi copiii săi, relatează presa locală, citată de The Telegraph, citat de mediafax.ro.

La un moment dat, fiica sa, care se afla în apă, a început să strige după ajutor, fiind auzită de doi salvamari aflaţi la mal, care au sărit imediat în ajutor.

Cei doi au fost opriţi, însă, de tatăl fetei, descris de autorităţi drept „un bărbat înalt şi puternic”, care a început să devină agresiv cu salvatorii, spunându-le că “preferă ca fiica sa să fie moartă decât să fie atinsă de un bărbat străin”, potrivit Locotenent-Colonelului Ahmed Burqibah, director adjunct al Departamentului de Intervenţii al Poliţiei din Dubai.

Conform acestuia, tatăl victimei a considerat că, dacă cei doi bărbaţi ar fi atins-o, acest lucru ar fi „dezonorat-o” pe tânără.

“L-a costat viaţa fiicei sale”, a susţinut Burqibah.

Bărbatul a fost arestat, ulterior, de către Poliţia din Dubai, fiind acţionat în instanţă pentru că i-a împiedicat pe salvamari să o salveze pe tânără, respectiv să îşi facă meseria.

You may also like

Comments are closed.

By