Incendiu DEVASTATOR în centrul capitalei

a

Un incendiu a izbucnit noaptea trecută pe strada Pușkin, nr. 20 B din Chișinău. Serviciul 901 a fost alertat la ora 23:26. La fața locului acționează 9 autospeciale și 3 scări auto, întrucât s-a anunțat apel  numărul 2 de incendiu, cu număr sporit de intervenție.

Din ultimele informații se cunoaște că incendiul a cuprins o suprafața din acoperișul unei clădiri, pe o suprafața de aproximativ 450 metri pătrați. Toate persoanele din interior au fost evacuate, astfel încât nimeni nu a avut de suferit. Echipele de pompieri lucrează la stingerea incendiului, acțiunea fiind dificilă din cauza condițiilor de noapte.

UPDATE ora 01:25: La fața locului au mai fost solicitate mașini ale pompierilor, în total fiind prezente pentru stingere 14 autospeciale și 3 scări. La lichidarea arderii sunt antrenaţi peste 60 de pompieri. Lucrările echipelor sînt dificile, având în vedere învelișul de ruberoid al acoperișului și rețelele electrice și de comunicații, care sunt în apropiere de clădire. Se lucrează pentru ca focul să nu obțină răspândire către alte clădiri din apropiere.

UPDATE ora 02:52: Localizarea incendiului a fost înregistrată la ora 02:42 minute. Cei 60 pompieri lucrează pentru lichidarea completă și pentru lucrările de demontare a construcției afectată de foc.

You may also like

Comments are closed.

By