În septembrie să cereți expropierea lui Filat, miliardul și viitorul european!

Inainte

Am scris săptămâna trecută un articol despre protestul anunțat pentru prima decadă a lunii septembrie. Cei din Platforma DA, mânați ca oile de Țopi, după cum a confirmat și Sergiu Mocanu, au anunțat că adună „poporul” la o Mare Adunare Națională. Probabil, va fi una mai mare ca număr decât precedenta, organizată de mișcarea unionistă, dar cu siguranță mai neînsemnată.

Deși suntem aproape de „Ziua” acestei adunări a Țopilor, ieșind la iveală legătură Țopi-Filat-Moscova și alte interese, fiind invocată și legătură cu Antifa lui Petrenco, Platforma DA a rămas fără mesaj de protest. Propun acestora câteva lozinci: „Filat, întoarce miliardul!”, „Filat – la închisoare”, „Unde-i viitorul european, promis de Filat?”

Pe lângă astea, protestatarii să ceară expropierea lui Filat de noile achiziții, făcute tot din contul banilor de la BEM. Să rămână Filat fără casa aia de 2 mln. de €, să mai rămână fără ziar și postul TV, precum și fără cea mai nouă achiziție din domeniul online. Deci, să fie expropriat de tot ce a fost procurat din banii luați de la Banca de Economii și prin alte scheme.

Să nu uităm și de trenurile arabile cumpărate prin firma nepotului închis la CNA. Acele terenuri tot trebuie trecute în proprietatea statului, să se scoată pe această cale măcar ceva din miliard. Ghimpu a avut dreptate că miliardul este la Anenii Noi, dar nu a fost suficientă această declarație. Trebuie acțiuni concrete care să restabilească situația normală în sistemul bancar și societate.

Dragi protestatari, mergeți înainte, nu înapoi!

Sursa: gandrabur.net

You may also like

Comments are closed.

By