Dodon anunță PROTESTE chiar de Ziua Independenței

dodon

Președintele PSRM Igor Dodon lansează, începând cu 27 august, proteste pașnice care au drept scop înlăturarea oligarhilor de la putere. Manifestațiile vor avea loc în toate localitățile din țară.

„În decurs de câteva săptămâni, vor fi organizate proteste în toate raioanele din RM, după care venim toți la Chișinău. Către sfârșitul lunii septembrie – începutul lunii octombrie, anunț petrecerea unei acțiuni de amploare în Chișinău pentru a pune punct guvernării oligarhice. Împreună cu cetățenii, vom cere și vom obține declanșarea alegerilor parlamentare anticipate”, a declarat Dodon.

Acțiunile vor începe cu un flash-mob în capitală, de Ziua Independenței.

„Data de 27 august e un moment potrivit pentru a veni cu unele totaluri. Nu pot considera o sărbătoare Ziua Independenței, atât timp cât statul nu este independent, statul este capturat. Marea majoritate a cetățenilor o simte pe piela proprie, dar fiecare își manifestă nemulțumirea acasă, noi însă trebuie să ieșim în stradă. Iată de ce ziua de 27 august trebuie să fie un punct de pornire”, a adăugat socialistul.

You may also like

Comments are closed.

By