DESCINDERI la Strășeni, Criuleni și Chișinău. Doi bărbați și o femeie, REȚINUȚI

retinut

Descinderi în locuințele unor traficanți de droguri din raionul Strășeni, Criuleni și mun. Chișinău. Astfel, oamenii legii au anihilat o grupare specializată în circulația ilegală a substanțelor psihotrope. Doi bărbați și o femeie, cu vîrste cuprinse între 20 și 27 de ani, au fost reținuți, toți trei fiind consumatori de droguri.

În cadrul perchezițiilor efectuate de angajații Inspectoratului Național de Investigații, Direcției Generale Urmărire Penală şi ai Procuraturii Generale, la domiciliile și în automobilele suspecților, au fost depistate circa 800 de grame de marijuana, 0,25 gr. de amfetamină, 170 de pastile ecstasy, în valoare de circa 30 de mii de lei și două pistoale pneumatice.

tel_645

Ca urmare a investigațiilor, forțele de ordine au stabilit, că pastilele erau aduse din țările europene, iar marijuana era preparată la domiciliu. Ulterior „producția” era realizată în cluburile de noapte de pe teritoriul țării.

În acest caz a fost inițiată o cauză penală în baza art. 217/1, alin. 4 Cod Penal al RM. Dacă li se va demonstra vinovăția, aceștia riscă de la 7 până la 15 ani de închisoare.

Poliţiştii continuă cercetările pentru identificarea celorlalte persoane implicate.

You may also like

Comments are closed.

By