13 C
Chișinău
Monday, April 19, 2021

Culmea cinismului! Rudele lui Filat stau la pușcărie din cauza lui, iar el își face poze cu pești

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_imgspot_img

Liderului PLDM Vlad Filat, se pare, îi este „în cot” că rudele sale, inclusiv cumnatul și nașul de cununie, stau la pușcărie pentru schemele frauduloase din sistemul bancar, care au fost efectuate în mod cert la comanda și sub umbrela lui.

Acesta s-a fotografiat recent la pescuit, cu un pește în mână și a avut chiar „bunul simț” să se laude cu marea „realizare” și pe rețelele de socializare.

De altfel, despre faptul că nu prea îl deranjează că nepotul și cumnatul îi stau la închisoare, Filat a recunoscut și într-o emisiune televizată, îndemnându-i să se descurce singuri.

Amintim că Ion și Vladimir Rusu, cumnatul și, respectiv, nepotul lui Filat, au fost reținuți de CNA în dosarul Caravita, o firmă condusă de cei doi, care a luat credite frauduloase de la BEM. Mai multe date sugerează că beneficiarul final al banilor furați din sistemul bancar a fost Vlad Filat, o dovadă în plus fiind și actele prezentate de Renato Usatîi, din care reiese că Filat,  pentru a-și face PR, a achitat unei companii americane sume enorme din banii proveniți de la BEM.

2015-08-07 (1)

- Advertisement -spot_img

Latest news

Related news

- Advertisement -spot_img