Ce spune iubitul jurnalistei ÎMPUŞCATE în America: Nu am mărturisit niciodată asta în public …

11951747_965684563454809_7194419246561968906_n_98612900

Partenerul de viaţă al jurnalistei TV Alison Parker, ucisă miercuri în timpul unei transmisii în direct, s-a declarat şocat de vestea morţii „celei mai radiante femei care a întâlnit-o vreodată”.

Într-o declaraţie emoţionantă pe Facebook, Chris Hurst, iubitul jurnalistei, care lucra cu Alison la WDBJ7, a vorbit despre suferinţa pe care a simţit-o după ce a aflat că tânăra de 24 de ani a fost împuşcată mortal în timpul unui reportaj. Acesta a postat de asemenea mai multe fotografii alături de Alison şi a mărturisit că cei doi se iubeau foarte mult.

11902307_965684550121477_3233114387249536889_n_50673200

„Nu am mărturisit niciodată asta în public, dar Alison Parker şi eu eram foarte îndrăgostiţi. Tocmai ce ne mutasem împreună. Am rămas blocat. Am fost împreună nouă luni şi acestea au fost cele mai bune nouă luni din viaţa noastră. Am vrut să ne căsătorim. Tocmai ce am sărbătorit vestea cu părinţii şi fratele ei. A fost cea mai radiantă femeie pe care am cunoscut-o vreodată. Şi dintr-un anumit motiv mă iubea şi ea. Îşi iubea familia, părinţii şi fratele. Toţi cei de la WDBJ7 mă susţin. Suntem o familie. Ea lucra cu Adam în fiecare zi. Erau o echipă. Am inima frântă pentru logodnica lui. Ea este producătorul nostru de dimineaţă. Acest lucru este de neînţeles. Dar voi împărtăşi povestea ei deoarece este una plină de viaţă, vise, dragoste şi jurnalism de cea mai bună calitate. Tocmai ce terminase lucrul la un reportaj special despre copiii abuzaţi şi era fantastic. Vom trece peste asta şi se va face dreptate. Gândurile şi rugăciunile voastre înseamnă totul pentru mine”, a scris Chirs pe Facebook, primind mii de comentarii de la oameni uimiţi de acest incident şocant.

Amintim că tragedia a avut loc ieri, în oraşul Moneta, din Statul Virginia. Doi jurnalişti ai postului WDBJ7 au fost împuşcaţi mortal în timpul unei transmisiuni în direct. Suspectul este Vester Flanagan, 41 de ani, şi potrivit autorităţilor, ar fi fost reporter al postului WDBJ7. Bărbatul a fost concediat în urmă cu doi ani. Atacatorul a fugit cu o maşină şi în momentul în care a fost oprit de poliţie, s-a împuşcat, au declarat oficiali pentru CNN.

Iniţial, postul local WDBJ7 a anunţat că atacatorul a murit, însă apoi au revenit cu precizarea că bărbatul este grav rănit. Ulterior, acesta a fost declarat mort la spital. După uciderea celor doi jurnalişti, cineva a postat pe un cont de Twitter şi unul de Facebook imagini video ce păreau filmate chiar de ucigaş. Într-o înregistrare arăta clar o armă în timp ce persoana care filma se apropia de reporteră.


sursa: RomaniaTV.net

You may also like

Comments are closed.

By