Bărbatul care și-a înjunghiat șeful a fost reținut de polițiști. Ce l-a determinat

cutit

Un bărbat de 61 de ani, suspectat de înjunghierea șefului său a fost reținut la cîteva minute de către inspectorii de patrulare ai Regimentului de Patrulare Nord al INP.

Incidentul a avut loc la 24 august, pe strada Belinski, din municipiul Bălți. Bărbatul de 54 de ani a fost rănit cu un cuțit în regiunea abdomenului.

În urma reținerii, asupra atacatorului a fost depistat cuțitul cu care a acționat. Acesta a manifestat un comportament agresiv, dar în urma aplicării de către polițiști a metodelor și mijloacelor speciale, agresorul a fost imobilizat și încătușat.

În cadrul acțiunilor de investigație, forțele de ordine au stabilit, că victima este șeful unei companii de transport auto și ar fi fost înjunghiat de un angajat, care ar fi fost nemulțumit de salariu.

Suspectul a fost condus la Inspectoratul de Poliție Bălți pentru audieri. Dacă va fi găsit vinovat de amenințare cu omorul sau vătămarea gravă a intergrității corporale, acesta riscă o amendă de până la 8 mii de lei sau închisoare de până la 3 ani.

You may also like

Comments are closed.

By