VIOLENȚĂ în FAMILIE: I-a tăiat limba fiicei sale vitrege, iar pe ceilalți copii îi obliga să mănânce hrană alterată

a

Procuratura raionului Briceni anunţă despre condamnarea unui localnic la 5 ani de închisoare pentru violenţă în familie, comisă asupra celor patru copii minori ai concubinei sale.

Cazul a avut loc în luna februarie a anului trecut, în satul Berlinţi. Pentru a o pedepsii pe una din fiicele sale vitrege, în vârstă de 8 ani, pentru că aceasta ar fi comunicat la şcoală că este bătută, inculpatul i-a tras minorei limba cu un cleşte şi i-a tăiat o porţiune de ţesut cu un foarfece.

Procurorii au mai stabilit că, începând cu anul 2013, de când inculpatul a început să aibă o relație cu mama copiilor, acesta sistematic maltrata minorii, prin aplicarea loviturilor cu diverse obiecte, îi impunea să mănânce hrană alterată. Mai mult decât atât, pentru că minorii şi-au desenat pe mâini desene, inculpatul le-a tăiat antebraţul mâinilor şi i-a impus să bea sângele de la plagă.

Deşi cunoştea despre chinurile copiilor, mama acestora nu a făcut nimic pentru a-i proteja.

Totul a ieşit la iveală după ce unul dintre micuţi i-a povestit profesoarei despre ce se întâmplă, care, la rândul ei, i-a alertat pe oamenii legii.

După cele întâmplate, mama copiilor a fost decăzută din drepturile părinteşti, în prezent aceasta având o relație cu un alt bărbat. Actualmente, victimele locuiesc cu bunelul lor, într-un alt raion, autorităţile instituind tutelă asupra copiilor pe numele acestuia.

You may also like

Comments are closed.

By