6 C
Chișinău
Friday, April 16, 2021

Vezi ce cadou le-a făcut orheienilor primarul orașului, Ilan Șor

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_imgspot_img

Primarul orașului Orhei, Ilan Șor a mai realizat una din promisiunile făcute în campania electorală pentru alegerile locale din acest an. Astăzi, 10 iulie, în sectorul Nistreana din localitate a fost inaugurat un teren de minifotbal la standarde europene. La deschiderea terenului s-au adunat locuitori din cartierul Nistreana, Ilan Șor fiind întâlnit cu pâine și sare.

Ilan Șor a declarat, în cadrul evenimentului, că astfel de terenuri vor fi construite în mai multe sectoare din oraș. „Vă mulțumesc mult că ați venit. Noi am fost aici împreună câteva săptămâni în urmă, când am promis că pe acest loc va fi un stadion la standarde europene. Și el astăzi este. Noi am promis că astfel de stadioane vor fi în fiecare sector al orașului nostru drag. Și vreau să vă spun că noi vom face totul pentru ca nouă tuturor să ne fie bine, aici, la Orhei”, a declarat Ilan Șor.

El a mai spus că a discutat cu președintele raionului Orhei planul de dezvoltare a sportului și că în Orhei urmează să fie deschis și un cort de tenis  în această vară.

Terenul sportiv are gazon sintetic de calitate germană și iluminare pe timp de noapte. Terenul a fost amenajat în doar 3 săptămâni, de către o companie specializată, la marginea sectorului pe un teren gol, potrivit serviciului de presă al Primarului.

La final a fost organizat un meci de fotbal între consilierii din localitate și locuitorii cartierului Nistreana.

Sursa: hotnews.md

- Advertisement -spot_img

Latest news

Related news

- Advertisement -spot_img