Unul din semnatarii Acordului AIE-3 pregătește o lovitură de stat în Moldova!

-

Scriam mai demult că sluga kremlinoidă Tkaciuk e cea care l-a instruit pe kgb-istul Filat în tainele homoTextualității, fapt pentru care deputatul Vladimir Vasilevici a trebuit să-l voteze pe Voronin președinte în 2005.

De atunci și pînă azi, aceștia se tot cuplează, și nu doar în politică, iar acest atașament mai mult decît cordial nu o supără deloc nici pe Anhela Honta, nici pe Olga Roman, nici pe… alți iubiți.

Această „dereglare psihică”, altfel cum să mai cataloghezi homoTextualismul în mileniul 3?, îl dă în călduri, provocîndu-l  din vreme în vreme pe politicianul nr. 1 să-i tragă în țeapa lui pe toți colegii de guvernare.

Visul lui e să devină Voronin-II și să nu împartă Puterea cu nimeni: nici cu Ghimpu, nici cu Plahotniuc și nici cu Leancă.

Dar mai ales, cu Plahotniuc, pe care-l și vede, în locul lui, la pușcărie.

Din 1 aprilie 2015, acesta a hotărît să redeschidă războiul contra celuilalt Vlad, cu ajutorul Țopilor, a Platformei lor Da-Da-iste și a ex-comuniștilor.

Numai că, în scurt timp, au fost deconspirați și Filat, cu ciotul de coadă rămas, tot se mai crede dulău integru și perspicace.

Așa că de cîteva zile a luat și le-a propus lui Plahotniuc și Ghimpu o candidatură imposibilă de prim-ministru, convins fiind că nu va fi votată de aceștia, iar el se va erija pe post de Erou Național, la braț cu zeița Maya-Papaya, care nici furtul Aeroportului nu a votat, nici furtul BEM-ului, nici acoperirea Jafului mileniului cu zeci de miliarde din buget…

O adevărată Mona Liza cu merite lipsă.

Din ziua cînd a înțeles că Plahotniuc și Ghimpu o vor trimite pe Maya la teatrul de marionete, de sub egida Băncii RăsMondiale, Filat i-a zis lui Tkaciuk: Markușa, Da!

Și atunci profesorul lui de homoTextualitate a dat start plan-scenariului aprobat de Kremlin și regizat de FSB.

Pioni se vor găsi destui, astfel Petrenko, Petkov, Dodon, Grigorciuk, Amerberg, Sturza, Nata Morari cea din 6-7 aprilie 2009, cei din Platforma DA, probabil și Muntean vor implementa visul lui Filat de a-l pedepsi crunt pe Plahotniuc pentru că i-a arestat rudele de sînge, iar următorul la rînd este el.

Filat e șmecher și chiar vrea ca PDM-ul  și PLM-ul să o respingă pe Maya, după ce l-au respins pînă și pe el, iar dînsul, prin gura lui Timofti, să declare că din cauza lui Plahotniuc și Ghimpu statul se prăbușește în hău fără guvern.

Lumea nu știe că Filat, prin comandarea acestei gherile la ușa partenerului său de alianță Plahotniuc, cere doar garanția Libertății  pentru el și familia sa și încetarea oricăror procese penale pe numele rudelor lui.

În caz contrar, Filat îi amenință pe Plahotniuc și Ghimpu cu alegeri anticipate, în urma cărora cel care nu va trece pragul electoral ar fi tocmai PLDM-ul.

Doar atît? Cere Filat prea mult?

–Că doar n-o muri o țară pentru un miliard de dolari, nu?

Acesta a fost ultimul său cuvînt în fața celor doi cosemnatari de Acord.

 Aceasta e o declarație de război din partea lui Filat, a stîngii pe cale să o consolideze și a Platformei multicolore DA!
Altfel nu se justifică lipsa protestatarilor din fața porților lui Filat, care a dus  împreună cu Șor din Moldova 1 miliard de dolari.
Altfel nu se justifică de ce Timofti, președintele lui Filat, pentru care acesta i-a plătit cash 1 milion de dolari lui Dodon,  nu se implică în acest război, anulîndu-și repetat consultările cu fracțiunile parlamentare referitor la desemnarea unui candidat la șefia Guvernului.
Altfel nu se justifică susținerea mediatică a războiului de către presa kremlinoidă  din Chișinău și Moskova, de rînd cu presa lui Țopa, cică procurată de Filat în aprilie la FrankFurt.
Altfel nu se justifică susținerea de către unii liberal-democrați a ieșirilor tot mai zvăpăiate a kremlinoizilor Dodon și Țîrdea, care se declară parte componentă a taberei Filat din război.
Ia citiți ce scrisoare agramată de amor i-a trimis deputatul Țîrdea Eroului, cel puțin Național, Filat:” domnule Filat! chiar nu v-ati saturat de atitea umilinte? v-au distrus partidul, familia, v-au arestat rudele, v-au deschis dosare penale dvs si la toti ministrii, v-au extras deputati chiar in timpul negocierilor. v-au refuzat sa fiti premier. o refuza pe maia sandu ca premier, desi teoretic, pldm are tot dreptul sa impuna acea candidatura, pe care o considera necesara. de ce faceti coalitie cu acel, care a acaparat statul si tine o tara intreaga in captivitate? inclusiv rudele dvs? ce intregrare europeana poti face cu banditii? ce reforma a justitiei poti face cu cel care controleaza justitia? ati ajuns intr-o situatie cind politia care-i ocina PLDM, se teme sa intervina contra banditilor din Argus si PD, care bat jurnalistii ziua amiaza-mare! asta e Moldova Europeana pe care o edificati? Oare nu ar fi mai onest si mai nobil sa treceti in opozitie? Poate e timpul sa demascati lucrurile care-s atit de evidente! nu sacrificati tara de dragul sloganelor. lasa-ti mafiotul in izolare. chiar vreau sa-l vad ce alianta va crea si cu cine…”
Adică femeia de serviciu a lui Voronin de pînă mai ieri și-a lui Filat, prin cumul, vrea să ne convingă că Filat e curat ca lacrima lui Christos, că el e chiar Mesia, că NU e mafiot nici în vis, că Plahotniuc l-a făcut să preacurvească prin toate bordelurile europene, unde-a și fost filat și filmat, că rudele sale arestate  și miniștrii săi corupți sunt niște disidenți politici, că Filat e fricos și fără caracter tot din vina lui Plahotniuc, că R. Moldova  care e a lui Filat nu trebuie sacrificată etc.
Ghimpu  are dreptate parțială atunci cînd repetă pe la orice televiziune că încet-încet miliardul dispărut se întoarce în țară, vorba lui.
Miliardul s-a întors demult, dle Ghimpu, numai că sub formă de plată pentru organizatorii loviturii de stat din Moldova.
Și dacă Tkaciuk a organizat lovitura de stat din 6-7 aprilie 2009 cu doar 10 milioane de dolari, de ce s-ar da într-o parte de la un nou măcel pentru care Vlad Filer e de acord să dea un miliard de dolari?
Care, de fapt, nici nu-s ai lui, ci ai voștri, stimați și furați cetățeni!
 În loc de concluzie:  Filat, șeful Bandei de  mafioți e disperat și e gată, politicește, să moară, dar numai cu PDM-ul și PLM-ul de gît.
A mai încercat, din 2009 pînă în prezent, să strivească sub șenilele  sale PDM-ul, apoi a sfîșiat PLM-ul, aruncîndu-l ca pe-un cadavru de cîine, peste gardul Puterii.
Ce-i drept, Filat a pierdut toate bătăliile politice contra acestor partide și tot la PLM a ajuns să se roage să revină într-o Alianță din care urma să facă parte Filat.
Chiar dacă Ghimpu jurase în campania electorală din toamna lui 2014 că „NU va face nici o alianță cu Filat și Șor, Bandiții care au pus pe butuci Banca de Economii, făcînd din ea nevăzut un miliard!”
Să însemne aceasta că pentru trădarea cuvîntului dat, Ghimpu trebuie să-i pupe lui Filat mîinile  cu care acesta numără în fiecare seară cei 500 000 000 de euro cash din buncărul de sub piscină?
Să însemne aceasta că pentru nearestarea lui Filat, din 1 decembrie 2014 și pînă azi, Plahotniuc trebuie să-i aducă acestuia cîte 100 de trandafiri albi în fiecare seară, prin toate bordelurile europene, pe unde armăsarul politic preferă să necheze în fața cadînelor liberal-democrate?
Să însemne aceasta că  diversiunea „Moldova fără Voronin–Moldova fără comuniști!” a avut loc, cu mare succes și acum Filat urmează să implementeze noul lui coșmar care e „Moldova fără cetățeni, Moldova numai cu mine???”
Doamne, Ferește-ne de așa cadou nesperat!
 
TRAIANUS

You may also like

Comments are closed.

By