Un șofer din Dondușeni a lovit un tânăr și a fugit. Poliția îl caută

11419974_1022460674445212_1574932567_n

Accidentul a avut loc la 1 iulie, în jurul orei 23:00, în localitatea Pelinia, raionul Drochia. Potrivit poliției, un tânăr de 20 de ani a fost lovit de un automobil, a cărui șofer a părăsit locul faptei.

În scurt timp, oamenii legii au găsit unitatea de transport în curtea gospodăriei suspectului.

În cadrul investigațiilor s-a stabilit, că în momentul producerii accidentului, la volanul automobilului de model „Opel” se afla un locuitor al satului Corlăteni, raionul Dondușeni, în vârstă de 41 de ani. După comiterea accidentului, bărbatul s-a deplasat în satul natal, unde și-a abandonat unitatea de transport, apoi a dispărut într-o direcție necunoscută.

Actualmente, șoferul este căutat de poliție. Dacă acesta va fi găsit vinovat, pentru părăsirea locului accidentului riscă de până la 2 ani de privațiune de libertate, iar pentru exploatarea mijlocului de transport care a cauzat din imprudență vătămări grave a integrității corporale sau a sănătății – de la 3 la 7 ani de închisoare cu privare de dreptul de a conduce mijloace de transport pe un termen de până la 4 ani.

În acest context, Inspectoratul Național de Patrulare atenționează conducătorii auto, în cazul în care ați fost implicați într-un accident rutier să informați imediat serviciile abilitate şi să nu părăsiți locul faptei până la venirea acestora.

You may also like

Comments are closed.

By