Un bărbat transporta, PE FURIȘ, 40 de butoaie cu alcool etilic

butoiae

Angajații Inspectoratului de poliție Bender în comun cu reprezentanții Serviciului Informație și Securitate al Republicii Moldova au reținut un bărbat care transporta aproximativ 9000 l de alcool etilic.

Bărbatul a fost zărit la 10 iulie, ora 21:40, pe o stradă din satul Varnița, raionul Anenii Noi. În apropiere de calea ferată, forțele de ordine au stopat șoferul care se afla la volanul unui automobil de model „Mercedes, cu numere de înmatriculare transnistrene. În rezultatul verificărilor, în interiorul unității de transport, au fost depistate 40 de butoaie din masă plastică, cu volumul de circa 200-220 litri fiecare, pline cu un lichid transparent care avea miros specific de alcool etilic.

Șoferul s-a dovedit a fi un bărbat de 50 de ani din Slobozia, care nu a putut prezenta nici un act de proveniență a încărcăturii și care a declarat că transportă marfa din municipiul Chișinău spre regiunea transnistreană a Republicii Moldova, ocolind posturile vamale interne de control.

Totodatã, conducătorul auto a explicat că marfa nu-i aparține, el fiind angajat de către o persoană necunoscută pentru a transporta încărcătura pînă la punctul de destinație stabilit.

Bãrbatul a fost escortat la IP Bender, iar autovehiculul cu marfă a fost sigilat și luat sub paza polițiștilor. În continuare se petrec măsuri speciale de investigație în scopul stabilirii tuturor persoanelor implicate în acest caz și luarea unei decizii legale.

You may also like

Comments are closed.

By