TOTI prietenii ies la Protest! DA si Antifa invita la proteste pe 6 septembrie

miting DA

Următorul miting al Platformei Civice „Demnitate şi Adevăr”, planificat iniţial pentru 27 august 2015, va avea loc pe 6 septembrie, după ce autorităţile municipale au interzis organizatorilor să desfăşoare manifestaţia în Piaţa Marii Adunări Naţionale la data respectivă, invocând un alt eveniment, al Ministerului Culturii, se arată într-o știre promovată intens de Jurnal.md (proprietate a lui Victor Țopa) pe rețeua de socializare facebook.

Organizatorii protestului uită să menționeze însă că la protestul din data de 6 va participa și organizația Antifa cu Grigore Petrenco și Pavel Grigorciuc, lucru despre care a fost anunțat chiar în cadrul unei emisiuni difuzate la postul Jurnal TV.

Amintim, că după o serie de dezvăluiri făcute în emisiunea Observator, proprietarul Jurnal TV, Victor Țopa, a declarat că nu are nimic în comun cu Platforma DA, asta chiar dacă finul său de cununie, tot el avocatul acestuia, este unul dintre liderii mișcării, iar promovarea masivă a protestelor DA este evidentă la Jurnal TV.

Pe de altă parte, fratele finului său de cununie este jurnalistul „dezinteresat” care face zilnic propagandă în favoarea DA și a lui Victor Țopa, condamnat la ani grei de închisoare în Republica Moldova.

Tot el este cel care a lucrat cot la cot cu Iurie Roșca în perioada în care acesta făcuse alianță cu comuniștii și a fost acel care a introdus cenzura la EuroTV.

De numele lui Roșca sunt legați și alți lideri ai Platformei DA – Angela Arama și Valentin Dolganiuc. Prima a elaborat scandalosul cod al AUDIOVIZUALULUI, iar al doilea a fost viceprim-ministru, într-o perioadă în care Victor Țopa ocupa funcții importante în stat.

Amintim, că anterior Moldova24 a făcut dezvăluiri și despre întâlnirea secretă a lui Filat cu Țopa la Frankfurt, iar relația acestora durează de aproape două decenii, atunci când au început să facă afaceri împreună.

Împreună au făcut parte din echipa de șoc a lui Petru Lucinschi și au guvernat țara îm una dintre cele mai triste perioade ale istoriei Republicii Moldova, care a cauzat instaurarea comuniștilor la guvernare, în 2001.

Așadar, vă amintim că „floarea neamului”, la care s-a adăugat și Antifa, vă așteaptă, prieteni, pe 6 septembrie la protest. Să le dăm țara înapoi. În 99.

Cinic, josnic și grețos. De acord.

Gabriel Călin,
pentru Moldova24

You may also like

Comments are closed.

By