Sturza îl trimite pe Bride pe urmele lui Gaburici, după ce compania de audit a acestuia a TRAS IORGANUL peste jaful secolului din bănci

a

Fostul premier și actualul om de afaceri Ion Srturza îi recomandă ministrul Economiei Stéphane Bridé să își facă bagajele și să plece, în condițiile în care compania de audit a acestuia a acoperit jaful secolului din sistemul bancar din Republica Moldova.

„Asta da! Din nou „cap de afiș” în presa internațională! The Guardian nu e de ignorat… Sensul – cel care a acoperit ca auditor jaful secolului din sistemul bancar a fost promovat Ministru al Economiei! Domnul ministru Stéphane Bridé, ar trebui sa va faceți bagajele așa cum a făcut-o și Gaburici. V-am sugerat acest lucru de la bun început!”, susține fostul premier, Ion Sturza.

Ieri, publicația britanică The Guardian a publicat un material, în care arată cum compania de audit Grant Thorton, franciza din Republica Moldova, controlată de Stéphane Bridé a camuflat jaful de la Banca de Economii, Banca Socială și Unibank. Grant Thorton a auditat băncile în 2010, 2011 și 2013.

You may also like

Comments are closed.

By