4.2 C
Chișinău
Tuesday, September 28, 2021

SPARGERI în două magazine din capitală

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_imgspot_img

Două magazine din capitală au fost sparte, iar suspecții identificați și reținuți la scurt timp.

Una dintre spargeri a avut loc în seara zilei de 22 iulie, pe bulevardul Dacia din capitală. La ora 22:30, inspectorii de patrulare au observat un tânăr de 18 ani, care ducea două cutii cu pavilioane.

pavilioane
Întrebat de polițiști de unde are bunurile, individul a spus că le-a procurat, după care a încercat să fugă.

Suspectul imediat a fost reținut și încătușat. Urmare audierilor efectuate, poliția a constatat că bunurile depistate asupra tânărului au fost sustrase de la un magazin din sectorul Botanica.

Un alt caz de sustragere a bunurilor din magazin a fost înregistrat în noaptea de 24 iulie, în jurul orei 01:40, în sectorul Râșcani din capitală.

La fața locului s-a deplasat un echipaj mixt de patrulare, care a depistat că ușa unui magazin este spartă. La doar câteva minute, un tânăr de 18 ani s-a apropiat de polițiști, declarând că a văzut doi bărbați care au intrat în magazin.

Luat la întrebări, individul a recunoscut că de fapt el este cel care a deteriorat ușa magazinului și a sustras aparatul de casă în care se afla o sumă de bani.

În ambele cazuri, au fost pornite procedurile de documentare a faptelor pentru luarea unei decizii conform legislației în vigoare.

- Advertisement -spot_img
  • Tags
  • -

Latest news

Related news

- Advertisement -spot_img