Șeful statului l-a prezentat pe noul ministru al Apărării: Timofti speră că Șalaru va continua reformele începute

1

Președintele Republicii Moldova, Nicolae Timofti l-a prezentat pe noul ministru al Apărării, Anatol Șalaru, ofițerilor și angajaților instituției.

2

3

timofti

Șeful statului a vorbit despre necesitatea creşterii capacităţii operaţionale a armatei şi modernizarea acesteia, avându-se în vedere și noul context de securitate din regiune.

De asemenea, Nicolae Timofti a accentuat necesitatea creșterii capacității de apărare a armatei, prin colaborarea cu celelalte structuri de securitate din țară, dar și cu țările membre NATO.

Președintele Timofti și-a exprimat încrederea că noua conducere a Ministerului Apărării va continua reformele începute și va apăra cu demnitate și onoare interesele și proiectele de țară ale Republicii Moldova.

salaru

8

Președintele Nicolae Timofti i-a mulțumit fostului ministru, Viorel Cibotaru, pentru eforturile depuse în scopul conformării armatei la noile standarde internaționale și modernizării structurii pe care a condus-o.

5

7

La finalul ceremoniei președintele Timofti i-a înmânat lui Anatol Șalaru Stindardul ministrului Apărării, instituit prin decret prezidențial pe 17 iunie 2014, iar fostului ministru, Viorel Cibotaru, i-a oferit o copie a acestuia.

You may also like

Comments are closed.

By