SCANDAL la Pretura Râșcani: Mihai Cîrlig DAT AFARĂ din biroul său

cirlig

În această dimineaţă, fostul pretor al sectorului Râşcani, Mihai Cîrlig, a intrat ilegal în biroul de serviciu, potrivit unui comunicat al Primăriei municipiului Chişinău.

Autorităţile locale au sesizat poliţia despre această ilegalitate şi au solicitat evacuarea acestuia din biroul din Pretură.

Potrivit Primăriei, Mihai Cîrlig a fost demis din funcţia de pretor al sectorului Râşcani în luna decembrie 2014. Acesta a contestat dispoziţia privind eliberarea din serviciu, iar prima instanţă a lăsat în vigoare actul normativ. Curtea de Apel Chişinău însă a anulat hotărârea primei instanţe. Primăria municipiului Chişinău a atacat cu recurs hotărârea Curţii de Apel, dosarul urmând a fi examinat de către Curtea Supremă de Justiţie.

De menţionat că Mihai Cîrlig a fost informat oficial că nu poate intra în exercitarea atribuţiilor de funcţie, până la finalizarea procesului de judecată.

Amintim că Mihai Cîrlig a participat la alegerile locale generale în calitate de candidat al Partidului Popular din Moldova la funcţia de Primar General al Municipiului Chişinău.

You may also like

Comments are closed.

By