S-A GĂSIT MILIARDUL! Un sac PLIN CU BANI a fost găsit pe strada Albișoara din capitală

sac cu bani

UPDATE // Cavcaliuc a precizat pentru Ziarul Național că bărbatul care a alertat poliția nu a deschis sacul. El a văzut cum a căzut din mașina băncii, dându-și seama, astfel, că poate fi cu bani.

UPDATE // Un trecător a găsit pe strada Albișoara din capitală (lângă podul de pe Mihai Viteazul) un sac plin cu bani, informează ProTV.md. Bărbatul trecea pe stradă, iar la un moment dat a observat un sac abandonat. Când a văzut că e plin cu bani, trecătorul a sunat la poliție. Oamenii legii, sosiți la fata locului, au declarat că sacul cu bani aparține Băncii de Economii, notează aceeași sursă.

„Reprezentanţii unei bănci comerciale din Chişinău au confirmat că sacul le aparţine, iar acesta a căzut dintr-o maşină a încasatorilor. Mulţumim cetăţeanului care a găsit mijloacele financiare şi a anunţat poliţia. Vom stabili, dacă a avut loc neglijenţă în serviciu, iar cei vinovaţi vor fi pedepsiţi. Suma de bani nu se cunoaşte deocamdată, însă poliţia a venit la faţa locului în 5 minute. Nu vreau să admit că acest sac a fost aruncat intenţionat”, a spus şeful interimar al Inspectoratului General a Poliţiei, Gheorghe Cavcaliuc pentru Publika.md.

sac cu bani 4

sac cu bani4

foto/video: protv.md

You may also like

Comments are closed.

By