Reșetnicov, o porție de ironie la adresa lui Munteanu: De ce v-ați dezis de un Procuror european în favoarea unui pădurar

a

Schimb de replici în Parlament între deputații PCRM Artur Reșetnicov, Sergiu Stati și liberalul Valeriu Munteanu, care a propus trecerea Agenției Moldsilva în subordinea Ministerului Mediului.

Reșetnicov l-a întrebat pe Munteanu, într-o manieră zeflemitoare, de ce a renunțat la Procurorul european în favoarea unui pădurar (Munteanu urmează să fie numit ministru al Mediului la investirea Guvernului n.a).

În replică, Munteanu a spus că nu va răspunde pe un ton pe potrivă.

În discuție a intervenit și comunistul Sergiu Stati care, la fel pe o notă ironică, i-a spus că înțelege că e bun specialist în avioane și bomboane, la fel cum dna Corina Fusu e specialistă în educație.

„Trecerea Agenției Moldsilva în subordinea Ministerului Mediului este de fapt supunerea politică a agenției”, a precizat Stati.

Valeriu Munteanu a afirmat că acest lucru este necesar pentru a reforma sectorul, a putea beneficia de finanțări din partea donatorilor străini, iar agenția să nu fie percepută ca un loc de unde se defrișează metri cubi de lemn.

You may also like

Comments are closed.

By