„Râsuri” sprijinite de „râsuri”

pavlicenco

femeie puternicaoiteUrmărim cu toții, deja cu o doză suficientă de lehamite și plictiseală, cauzată și de temperaturile înalte, acest zis proces de formare a unei alianțe și a unui Guvern.

Nimeni nu mai crede în nimic. Și nu mai poate crede în nimeni din cei care au venit după 2009 și au prăbușit metodic speranțele postcomuniste ale cetățenilor.

Personal, nici nu mai prea am chef să scriu, că e totuna fără rost.

Ultima iluzie e partidul lui Leancă, cel care ar trebui să răspundă pentru ce a făcut.

Dar ceea ce vreau să remarc este că ceea ce avem azi nu e absolut deosebit față de regimul comunist, care – nu numai în faza sa de putrefacție – a promovat femei în posturi-cheie, în spatele cărora își făceau mendrele și își sporeau afacerile oneroase.

Nicolae-IorgaCunosc o „ministră”, profesionistă, care a crezut naiv că au onorat-o, invitând-o comuniștii într-o asemenea funcție, dar care apoi a înțeles că s-a vrut a fi folosită ca acoperire pentru furturi de tot genul. Și a plecat dezgustată peste hotare…

Acum, cam același lucru se poate produce cu Maia Sandu.

Nu m-am pronunțat niciodată despre ea. Am și nu am încredere în cei care au fost total formați în instituțiile conceptului de „lume deschisă”. Și această „lume deschisă” își urmărește interesele…

Pentru noi inspiră încredere doar unioniștii, care știu care este obiectivul național al românilor și pe care nu îi avem în prim-planul politicii noastre.

Dar voi spune și eu că, dacă ești sigur că poți face ceva, bagă-te, dacă nu – nu te lăsa, mai ales CA FEMEIE, să devii jucărie în mâinile bărbaților venali.

Și dacă în viață nu ai avut, până acum, suficiente dezamăgiri…

În rest – dezgust față de interesul doar pentru troacă.

Vasile Nedelciuc a oferit un interviu foarte bun pentru Alb și Negru portalului Unimedia.md. Merită ascultat și băgat la cap – http://unimedia.info/tv/alb-negru/311/vasile-nedelciuc-in-studioul-unimedia

Chiar dacă nu a spus – ca în interviul precedent – că soluția e doar Unirea cu România, exprimându-și doar regretul profund că basarabenii mai cred în Rusia, și nu cred încă în România, Vasile Nedelciuc a menționat rolul și vina alegătorilor care au tot votat prioritar, după 1991, pentru „râsuri”. A amintit și de vina presei, vândute și cumpărate, desigur.

Dar nu a accentuat prea mult și vina pretinșilor intelectuali, care își au partea lor mare de vină că „i-au tot îndrumat înțelept” pe ceilalți pentru cine să voteze – pentru râsuri antiromânești, drapate cu frazeologie proeuropeană.

Și am ajuns cu toții pe marginea prăpastiei, unde nici acum votanții râsurilor nu recunosc adevărul unic ce ne poate salva – regăsirea într-un singur stat, european, cu frații români.

Iar în anii ce urmează ne vor chinui, în continuare, râsurile, sprijinite de alte râsuri…

Vitalia PAVLICENCO

You may also like

Comments are closed.

By