PLDM: Șor a ajuns primar fără ajutorul nostru!

deliu
Deputatul liberal-democrat Tudor Deliu a respins acuzațiile lui Mihai Ghimpu conform cărora Ilan Șor ar fi ajuns primar de Orhei cu acoperirea politică a partidelor de la guvernare. „Adică cum, noi nu am vrut să-l susținem pe candidatul nostru care a fost patru ani de zile primar în Orhei, un băiat tânăr și cu perspectivă? Sînt niște aberații, după părerea mea”, a declarat parlamentarul pentru noi.md.


În ceea ce privește sugestia făcută de Mihai Ghimpu, precum că PL nu se va așeza la masa de negocieri, dacă omul de afaceri Ilan Șor nu va fi arestat, deputatul a precizat următoarele: „Partidele politice nu sînt instanțe de judecată, care să condamne oameni”.

„Cum pot să impui asemenea condiții – «dacă Șor nu e arestat, nu participăm»? Ce avem noi cu asta? Există statul de drept și separarea puterilor în stat. Ultima aberație pe care am auzit-o este deja ieșită din comun – că vor să-l facă pe Șor președinte”, a adăugat Deliu pentru noi.md.

Liberal-democratul consideră că Mihai Ghimpu este deocamdată indecis în privința participării la formarea coaliției de guvernare, întrucât așteaptă validarea rezultatelor alegerilor din Chișinău.

Sursa: Hotnews

You may also like

Comments are closed.

By