PLAHOTNIUC îi aruncă mănușa lui FILAT

a

Potrivit unor surse apropiate liderului PLDM, gestul lui Vlad Plahotniuc de a-și depune mandatul l-a pus pe ganduri pe FILAT. Acesta bănuiește că, prin demisia sa, Plahotniuc i-ar fi aruncat mănușa.

În cazul lui Filat, lucrul dat nu este unul tocmai dorit, pentru că asupra sa planează grave acuzații legate de delapidarea MILIARDULUI și s-ar putea ca demisia de astăzi să însemne accelerarea deznodământului în dosarele BEM, dosare în cadrul cărora mai mulți apropiați și rude ale lui Filat au statut de bănuit și chiar se află în arest.

Plahotniuc i-a arătat astfel că nu are nevoie de imunitate în perioada în care organele de drept investigează cea mai mare crimă împotriva poporului de la Independență încoace și nu are de ce se ascunde de justiție după mandatul de deputat.
Acum Filat are două variante: ori să accepte provocarea și să renunțe și el la imunitate, ori să continue să se ascunde după imunitate și declarații politice. În ambele cazuri însă finalul ar fi același. Or, soarta lui se află în mâinile oamenilor legii.

Moldova24

You may also like

Comments are closed.

By