Pe internet au apărut noi IMAGINI cu primele minute după prăbușirea avionului MH-17 în Ucraina

UKRAINE-RUSSIA-POLITICS-CRISIS-MALAYSIA

Pe internet au apărut noi imagini filmate în primele minute după prăbușirea avionului Malaysia Airlines MH-17 în Ucraina.

Din imagini se poate observa aeronava care este cuprinsă de flăcări. Autoarea filmulețului, dar și șoferul sunt îngroziți de ceea ce văd și nu pot înțelege ce s-a întâmplat. Femeia începe să plângă de îndată ce observă tot mai multe rămășițe omenești, împrăștiate pe câmp.

Amintim, că tragedia s-a produs pe 17 iulie 2014, în regiunea Donbass. Zborul MH17 efectua ruta Amsterdam-Kuala și avea la bord 298 de persoane. Nimeni nu a scăpat cu viață. O versiune era că avionul a fost doborât, din greșeală, de rebeli proruși cu un sistem de rachete avansat sol-aer, adus din Rusia. Separatiștii ar fi confundat avionul de pasageri cu unul militar ucrainean. De cealaltă parte, anchetatorii ruși afirmau că au obținut probe care confirmă faptul că aeronava a fost doborâtă de un avion de vânătoare ucrainean. Ancheta nu a fost finalizată, deocamdată.

Acum câteva zile, jurnaliștii News Corp Australia au difuzat un material înregistrat aparent la doar câteva minute după prăbuşirea zborului companiei Malaysia Airlines. Rebeli separatişti apar în cadru şi inventariază obiectele împrăştiate.

1437071490-5293-avstraliya-news-corp-australia

O conversaţie între un lider rebel şi unul dintre combatanţi arată că insurgenţii au crezut iniţial că au doborât un avion militar ucrainean.

Resturile găsite au infirmat rapid această presupunere. „Malaysia. Civili”, se aude vocea unuia dintre cei aflaţi pe teren în timp ce comandantul îi instruieşte să caute cutia neagră. Totodată, cei care filmează sunt rugați să nu apară fețele lor în obiectiv.

You may also like

Comments are closed.

By