Ouăle moi ale Maiei // După ce a votat ambele hotărâri secrete în cazul BEM, Maia Sandu face pe moralista pe siteul lui Vlad Filat și îi spală oasele

maia sandu

Cică Maia Sandu are coaie (vorba unei cunoscute jurnaliste de la Chișinău), doar că le poartă în geantă și le are cam moi.

Nu de alta, dar modul în care aceasta încearcă acum să se dea mare moralistă și încearcă să-l scoată basma curată pe Filat, demonstrează că, totuși, în geantă e omletă și nu coaie.

„Mă întreb de ce are loc tot spectacolul acesta tocmai acum și nu cu 2-3 luni în urmă. Mă întreb de ce sunt investigate acțiunile unei părți și ale alteia nu? CNA trebuie să-și facă datoria, dar tot ce are loc e necredibil. Dacă persoanele reținute sunt vinovate, atunci trebuiau trase la răspundere cu ceva timp în urmă. Unii oameni pot să manipuleze procuratura, justiția…”, a menționat Maia Sandu în cadrul emisiunii „Alb&Negru” de la Unimedia.

Totodată, aceasta încearcă să impună anumite condiții, în care s-ar putea regăsi în noul guvern și asta chiar dacă tot ea a fost aceea care a votat personal două hotărâri secrete, participând astfel la alocarea unor bani care apoi au fost furați, inclusiv de rudele șefului ei.

Cert este că și această personalitate, în care și-a pus speranța mai multă lume, a fost compromisă de Filat. Iar ouăle i-au fost mâncate, cu cartofi prajiți.

Filat_bucatarul

Gabriel Călin,
pentru Moldova24.

You may also like

Comments are closed.

By