O tânără jefuită de două ori în aceeași seară, într-un local din Chișinău

furt

O tânără îde 26 ani a fost jefuită de geantă de către doi indivizi, în care se aflau bani în sumă de 650 de euro şi alte bunuri materiale. Potrivit victimei, geanta i-ar fi fost smulsă din mână în timp ce petrecea într-un local din sectorul Centru al capitalei. În urma audierilor, polițiștii au constatat că unul dintre bănuiţi i-a sustras geanta şi a fugit într-o direcţie necunoscută. La scurt timp, un alt tânăr s-a apropiat de victimă şi i-a adus geanta înapoi. Respectiv, tânăra îi mulţumește şi verifică dacă nu a dispărut portmoneul cu bani. Individul, văzând suma de bani în portmoneu, îl smulge din mînă şi fuge de la faţa locului.

Ulterior, ofiţerii de investigaţii ai IP Centru al Direcţiei de Poliţie a mun. Chişinău au stabilit că indivizii au fost complici în acest jaf. Ei s-au dovedit a fi cu vârstele de 19 şi respectiv 23 ani. În cadrul acţiunilor procesual-penale, victima i-a recunoscut pe ambii.

Tot pentru infracţiune de jaf sunt cercetaţi doi minori, ambii de de 17 ani, care au atacat în stradă o femeie, deposedând-o de lănţişorul din aur de la gât în valoare de 15 000 lei. Aceştia au fost reţinuţi după ce victima s-a adresat la poliţie cu o plângere. Anterior, minorii au mai fost documentaţi penal de către poliţişti pentru diverse furturi şi răpiri de automobile.

În ambele cazuri au fost iniţiate dosare penale sub aspectul infracţiunii de jaf. Bănuiţii riscă închisoare de la 5 la 7 ani cu (sau fără) amendă în mărime de la 10 000 lei până la 20 000 lei.

You may also like

Comments are closed.

By