Nepotul și nașul lui Vlad Filat, ÎN AREST pentru 30 de zile // UPDATE

vladimir rusu

UPDATE // Judecătoria Buiucani a eliberat mandate de arest pe numele a 4 figuranţi în dosarul Caravita. Astfel, în arest pe un termen de 30 de zile se vor afla fondatorul SRL-ului Caravita Co, doi administratori ai întreprinderii, dar şi contabila firmei. Toţi patru sunt învinuiţi de spălare de bani şi se vor afla în custodia CNA, în izolatorul de urmărire penale.

UPDATE // Aceeași instanță a decis, cu puțin timp în urmă, punerea în arest pentru 30 de zile a contabilei firmei „Caravita”. Tot 30 de zile se va afla în arest încă unul dintre administratorii companiei. Aceştia se vor afla în custodia CNA.

Judecătoria Buiucani a emis, astăzi, un mandat de arest pe numele lui Vladimir Rusu (foto), proprietarul companiei „Caravita” și nepotul președintelui PLDM, Vladimir Filat, dar și pe numele lui Ion Rusu, tatăl lui Vladimir Rusu, cumnatul și nașul lui Vlad Filat. Ambii vor sta 30 de zile în arest, în izolatorul CNA, fiind bănuiți de spălare de bani în cazul Băncii de Economii.

Totodată, instanța urmează să decidă dacă vor fi puși în arest Tatiana Roșioru, directorul financiar „Caravita” si Igor Cijov, administratorul „Caravita”. Toți patru au fost reținuți, ieri, de CNA.

Amintim că CNA a făcut publică schema furtului din Banca de Economii.

You may also like

Comments are closed.

By