Mihail Gorbaciov, PARALIZAT parțial din cauza unei boli grave

gorbaciov

Primul președinte al URSS urmează un curs de reabilitare în cadrul unui spital din Moscova. Mihail Gorbaciov este parțial paralizat, potrivit Livenews.ru. Starea de sănătate a lui Gorbaciov este stabilă, dar medicii nu exclud ca aceasta să se înrăutățească. La moment, fostul președinte rus se află internat într-o secție VIP.

Sursele Livenews afirmă că Gorbaciov face naveta în fiecare zi și se află în spital toată ziua pentru proceduri. Seara acesta pleacă acasă.

Contactat de aceeași sursă, Mihail Gorbaciov a declarat că din cauza bolii au apărut complicații în activitatea sa fizică, însă a refuzat să spună ce diagnostic i-au pus medicii.

„Medicii se străduie ca să mă fac bine, dar deocamdată progresele sunt minime. Nu pot să mă mișc. Vreau tare mult să pot merge din nou”, a declarat primul președinte al URSS.

De cealaltă parte, asistentul său spune că este doar o glumă a lui Mihai Gorbaciov. Specialiștii afirmă că problemele aparatului locomotor și tulburările de vorbire sunt o consecință a unui atac cerebral. De regulă, persoanele care au suferit un accident vascular cerebral se refac foarte greu sau chiar deloc. În funcţie de intensitatea accidentului vascular cerebral, recuperarea poate dura între doi şi cinci ani, însă se poate întinde şi pentru tot restul vieţii.

Anul trecut, fostul președinte al Uniunii Sovietice a fost spitalizat după ce starea sa de sănătate s-a agravat, însă în scurt timp a fost externat. Presa scria atunci că Gorbaciov suferă de diabet.

You may also like

Comments are closed.

By