MAMUT-UL își caută director

a

„Termoelectrica”, producătorul de energie termică rezultat din fuziunea CET-1 și CET-2 și „Termocom”, își caută director, potrivit anunțului companiei.

Directorul urmează a fi ales pe o perioadă de trei ani, iar termenul limită de depunere a dosarului de participare la concurs este 27 iulie.

În anunțul companiei nu se spune cu cât va fi remunerat noul director, ci doar se precizează că salariul va fi stabilit în contractul de management. Alte cerințe prevăzute sunt experiența în conducerea întreprinderilor mici și mijlocii și cunoașterea limbii engleze, scris și vorbit.

Înființarea mega-întreprinderii termoenergetice, „Termoelectrica” a fost votată de către Adunarea Generală a Acționarilor „Termocom” la începutul anului trecut. Acționarii au decis fuzionarea „Temrocom” cu CET-1 și CET-2.

La sfârșitul anului 2013, Adunările Generale Extraordinare ale Acţionarilor CET-1 şi CET-2 au aprobat fuziunea cu „Termocom” în procedura planului şi crearea noii întreprinderi –  „Termoelectrica” – şi documentele de constituire ale acesteia.

Reorganizarea sistemului termoenergetic din Chișinău a fost inițiată în vederea asigurării unor servicii calitative consumatorilor prin atragerea investițiilor în noua întreprindere și reducerea pierderilor. Un alt scop este soluționarea problemei datoriilor de 2,5 miliarde lei, acumulate de „Termocom” față de furnizorii săi și, pe lanț, față de furnizorul de gaze naturale din Federația Rusă.

You may also like

Comments are closed.

By