JURNIMEDIA sau JARDAN TV? CARAVIȚEII DIN PRESA LUI FILAT S-AU DAT DE GOL

filat caravita

Am mai scris astăzi despre faptul că Jurnal TV îl deservește pe față pe Filat exact cum o face Unimedia. Culmea este că nici măcar nu se pricep să o facă profesionist.

Toată ziua, azi și ieri, exact ca și Unimedia, Jurnal a ascuns peste tot de unde a putut numele lui Vlad Filat, chiar dacă prezența acestuia în știri era obligatorie. Or, anume oamenii apropiați lui sunt reținuți și arestați în Dosarul BEM.

Nu știu cum se face, că știrile date de cele două instituții sunt izbitor de asemănătoare, de parcă ar fi fost redactate de același om.

Mai jos puteți vedea acest lucru în comparație:

JURNAL MUE 1

Jurnal MUE 2

Uite că după ce Moldova24 i-a tot luat peste picior pe slugoii lui Filat, aceștia, ca într-o redacție comună sănătoasă, iau decizia că e prea evident ceea ce fac și că deja trebuie să menționeze numele Filat și al apropiaților acestuia.

Cineva a apăsat butonul și, la o diferență de un minut, pe ambele site-uri apare următoarea minune: Din persoane anonime, cele „patru persoane” se transformă în nepoți de-a lui Filat și administratori ai Caravitei.

MUE 2

MUE1

Stranie această schimbare concomitentă de macaz, veți zice… Nu e deloc stranie, v-am mai zis: Țopa și Filat au bătut palma la Frankfurt.

Doar Caravițeii se fac că nu văd. Așa-i, Costică?

PS: Dacă nu ați râs destul astăzi, mai citiți o dată replica Administrației Jurnal TV:

„Informăm publicul că postul Jurnal TV reflectă obiectiv şi imparţial evenimentele curente şi ei nu deservesc interesele niciunei instituţii sau persoane. Politica editorială a postului Jurnal TV nu este în nici un fel influenţată de Victor Ţopa”.

P.P.S.: Cineva trebuie să mai zboare o dată la Frankfurt.

Topa si prietenii

Gabriel Călin,
pentru Moldova24

You may also like

Comments are closed.

By