Ioniţă: Mă miră copilărismul unora de a specula cu negocierile reţinerile în cazul jafului Băncii de Economii

a

Veaceslav Ioniţă, fostul preşedinte al Comisiei Buget şi Finanţe s-a arătat mirat de copilărismul unora (Vlad Filat, n.r.) care încearcă să se acopere cu negocierile în cazul reţinerilor rudelor implicate în jaful de la Banca de Economii.

„Este un jaf fără precedent. Suntem sub ochii partenerilor externi şi să te acoperi cu negocierile este un copilărism”, a spus Ioniţă.

Referindu-se la negocierile care au loc între cele trei partide, Ioniţă a spus că partidele vor utiliza la maxim detaliul cu reţinerea rudelor pentru jaful de la BEM. „Cei doi parteneri au dreptul să întrebe cum pot face coaliţie cu cineva, ale cărui rude sunt implicate în jaful de la Banca de Economii”.

Ioniţă e de părere că, deşi implicarea în delapidarea BEM va fi utilizată la negocieri, asta nu înseamnă că nu trebuie investigat cazul.

Astăzi, mai multe persoane implicate în delapidarea Băncii de Economii, printre care Ion Rusu, cumnatul lui Filat, şi Vladimir Rusu au fost puşi oficial sub învinuire în cazul obţinerii mai multor credite de la Banca de Economii.

Liderul PLDM tratează cele întâmplate „în contextul formării noii alianțe”. De asemenea, s-a arătat indignat și ex-premierul Ion Sturza, care a calificat „reţinerea unor rude apropiate ale unor politicieni în pline negocieri” drept „o formă fără precedent de intimidare psihică”. Aceste declarații provoacă mirare și ridică întrebări.

You may also like

Comments are closed.

By