Încă o VICTIMĂ a pozelor SELFIE: Părul adolescentei a fost pur și simplu smuls din cap

8electrocutata_24521500

O adolescentă de 16 ani din Adjud, România a fost grav rănită, luni seară, după ce s-a urcat pe un vagon de tren pentru a-şi face selfie, notează RTV.net. Nenorocirea s-a întâmplat în zona Gării Adjud. Fata s-a electrocutat la firele de înaltă tensiune, suferind arsuri pe mare parte a corpului.

Adolescenta a fost trimisă cu un elicopter la Spitalul de Arși din București. Potrivit informațiilor primite de la anchetatori, Elena Mihaela L., de 16 ani, a mers împreună cu alte două fete, în triajul Stației CFR Adjud, într-o zonă în care mai multe vagoane sunt în conservare.

Fata s-ar fi urcat pe un vagon, cu care cândva se căra ciment, cel mai probabil cu intenția de a face un „selfie“ și, pentru că s-a apropiat prea mult de linia de înaltă tensiune, s-a format un arc electric, fata electrocutându-se. O persoană care locuiește în apropiere a văzut ce i s-a întâmplat copilei și s-a dus imediat să-i acorde primul ajutor, până la sosirea echipajului medical. Fata a suferit arsuri pe mai bine de 90% din suprafața corpului.

Potrivit celor relatate de persoane care au fost la locul accidentului, imaginile de la fața locului sunt de coșmar, părul adolescentei fiindu-i pur și simplu smuls din cap și rămânând pe linia de contact.

Cazuri ca cel de aseară, din Vrancea au fost și în alte județe. În mai, un licean din Constanţa a ajuns în stare gravă la spital după ce a chiulit de la ore şi s-a dus cu un alt coleg în triajul CFR din Poarta 5, pentru a se fotografia. Băiatul s-a urcat pe un vagon, iar 27 de mii de volţi i-au străbătut trupul. Un caz asemănător a fost și la Iași.

O tânără de 18 ani din Republica Moldova a murit, la fel, electrocutată în timp ce-și făcea un selfie pe un tren de marfă. Anna Ursu s-a urcat împreună cu o prietenă pe un vagon fără să ia în considerare că linia electrificată se află sub tensiune. Hainele tinerei au luat foc momentan. Din cauza arsurilor, fata a decedat la spital, iar prietena sa a suferit arsuri superficiale.

You may also like

Comments are closed.

By