ÎL RECUNOȘTI? Sună la poliție! A urmărit trei tinere după care le-a atacat

atacator

Angajaţii Inspectoratului de Poliţie al sectorului Botanica întreprind acţiuni de identificare şi localizare a individului ce apare în imagini. Bărbatul este căutat pentru furt. El ar fi urmărit trei tinere, pe care le-a atacat în scara blocului, deposedînd-o pe una dintre ele de lănţişorul din aur de la gât.

Incidentul a avut loc pe parcursul lunii iulie, în scara unui bloc din sectorul Botanica al capitalei. Poliţiştii au stabilit că suspectul le-ar fi urmărit dintr-un club de noapte pâna la domiciliu, fiind investigate secvenţele video de pe camerele de supraveghere în acest sens.

În context a fost dispusă iniţierea unei cauze penale pentru jaf, care prevede închisoare de la 5 la 7 ani cu (sau fără) amendă în mărime de la 10 000 lei la 20 000 lei.

Persoanele care l-au recunoscut pe individ sunt rugate să informeze imediat Poliţia la 0 (22) 52-11-00, str. Cuza Vodă, nr. 9/3 sau Serviciul specializat 902.

Totodată, poliţia capitalei solicită oamenilor să informeze imediat serviciul specializat 902, în vederea prevenirii criminalităţii şi reţinerii făptaşilor pe urme fierbinţi.

You may also like

Comments are closed.

By