Ghimpu despre liderii Platfomei DA: Sunt niște trădători și neîmpliniți

GHIMPU RADE

Organizatorii așa-numitei Platfoma DA sun niște „trădători” și „neîmpliniți”, care l-au votat pentru al doilea mandat de președinte pe comunistul Vladimir Voronin și i-au sprijinit pe susținătorii acestuia, a declarat în cadrul unei emisiuni televizate președintele Partidului Liberal, Mihai Ghimpu.

„Sunt niște neîmpliniți, niște trădători, care au votat pentru Voronin în 2005. Angela Aramă a votat pentru Voronin. Vasile Năstase a lucrat la televiziunea lui Iurie Roșca Euro TV și a făcut ce a vrut acolo”, a amintit Mihai Ghimpu.

El a răspuns astfel cla mai multe critici și atacuri aduse de reprezentanții acestei platfome la adresa PL, mai ales în urma unui conflict legat de împărțirea Pieței marii Adunări Naționale acum o lună. Ghimpu a explicat că PL a prezentat declarația privind organizația unei acțiuni în PMAN încă în anul 2012.

În același timp, el a negat și faptul că s-ar fi întâlnit cu prim-vicepreședintele PDM Vlad Plahotniuc, așa cum s-a vehiculat în presa afiliată Platfomei DA. „Am votat pentru independență la comanda lui Plahotniuc, am decis desecratizarea arhivei la comanda lui Plahotniuc, ridicăm monumente victimelor regimului comunist la comanda lui Plahotniuc”, a declarat într-un mod ironic Ghimpu.

„Nu se poate de pus la îndoială niște lcururi reale făcute de mine, prin munca mea”, a conchis liderul PL.

You may also like

Comments are closed.

By