FOTO 18+ // Crimă la Soroca: Un tânăr și-a omorât amicul de pahar

omor

Un tânăr, în vârstă de 25 de ani, din satului Bulboci, raionul Soroca, a fost reținut de poliție, fiind suspectat de omorul unui consătean.

Incidentul a avut loc în seara zilei de luni, 29 iunie curent, în jurul orei 23:00. La Inspectoratul de Poliție Soroca a parvenit un apel telefonic, precum că la domiciliul victimei a fost depistat cadavrul unui bărbat din satul Bulboci, cu semne de moarte violentă.

omor

Imediat, polițiștii, au demarat cercetările pentru identificarea făptașului și stabilirea tuturor circumstanțelor.

Astfel, oamenii legii au stabilit că, în seara zilei cu pricina, victima în vârstă de 59 de ani, aflându-se în gospodăria sa împreună cu un tânăr de 25 de ani, au consumat împreună băuturi alcoolice, apoi între ei s-ar fi iscat un conflict. În consecință, individul i-a aplicat victimei mai multe lovituri în diverse regiuni ale corpului. Ca urmare a leziunilor corporale primite, bărbatul a decedat pe loc.

La scurt timp, suspectul a fost reținut şi în prezent se află în Izolatorul de Detenţie Provizorie a IP Soroca.

În acest caz a fost inițiată o cauză penală în baza art. 145, al. 2 Cod Penal al RM, ”Omorul intenționat”. Dacă va fi găsit vinovat, suspectul riscă închisoare de la 15 până la 20 ani sau detenție pe viață.

You may also like

Comments are closed.

By