FILAT RISCĂ DOSAR PENAL ÎN SUA! Ioniță confirmă că liderul PLDM a utilizat banii BEM pentru PR

Filat_bucatarul

Colaborarea lui Filat cu compania americană de PR pe banii furați de la BEM este o infracțiune care nimerește sub incidența codului penal al SUA, scrie OMG.MD.

Veaceslav Ioniță, ex-președintele comisiei parlamentare Economie, Buget și Finanțe, a declarat pentru publicația on-line că deținea și el aceste informații vizavi de achitările din banii de la BEM a serviciilor companiilor americane de PR, care l-au deservit pe Vlad Filat în campania electorală, doar că nu le-a publicat pentru că nu avea întreaga schemă.

«Din câte înțeleg, Usatîi deține întreaga schemă. În acest caz pot să-i completez lista de martori. Dacă faptele se vor adeveri, din câte cunosc eu, Filat va nimeri sub incidența jurisdicției americane. Organle de anchetă ale SUA sunt obligate să-i intenteze un dosar penal», a declarat Ioniță.

Amintim că liderul PARTIDULUI NOSTRU, Renato Usatîi, a publicat copia unei facturi de aproximativ un milion de lei ($51111) plătită de Filat companiei din SUA – Greenberg Quinlan Rosner Research – din banii de la BEM.

You may also like

Comments are closed.

By