Filat încearcă cu Maia Sandu schema făcută lui Leancă! Vrea SĂ SCAPE de ea

maia sandu

Maya-Papaya Sandu e naivă.

Ea este printre puținii liberal-democrați care mai crede în lipsa de cuvânt a lui Filat.

Iar din lecția Leancă n-a memorat chiar nimic.

În cazul Leancă-premier din 2015, Filat l-a împins înainte, înțelegîndu-se cu Voronin să nu-l voteze, știind că PL-ul n-are nici un motiv să-l voteze fără a dispune de măcar un minister în viitorul guvern. Scopul lui Filat a fost să scape de cel care-l umbrea la capitolul rating politic în PLDM.

Acum se repetă exact același scenariu.

Filat, ca să scape de Maya-Papaya Sandu, o înaintează de ochii lumii la funcția de prim-ministru, știind că PDM-ul nu are cum s-o voteze după ce domnișoara a declarat la Jurnal TV, pe 17 iulie curent, că PDM-ul e un partid de bandiți ce ține republica în captivitate, iar toate instituțiile de stat sunt în comă profundă numai din cauza mai-marilor din PDM.

Această declarație a fost rostită de buzele nesărutate ale Mayei la 17 iulie, fapt despre care a știut și Filat, și Lupu. Și Plahotniuc, mai ales.

Și atunci de ce Filat a cedat la 22 iulie Ministerul Educației către PL, fiind mai mult decât convins că Maya nu va ajunge nici în vis prim-ministru ot PLDM?

Numai din cinism a făcut-o. Cinismul fiind tot ce are mai bun în el Vlad Filat, discipolul cel mai sârguincios al lui Roșka.

Să fie Maya așa de naivă, ca să nu zic altfel, încât să creadă că Filat o vrea, iar Plahotniuc – nu?

Chiar să nu-i fi șoptit nimeni că adevăratul candidat dorit de Filat e Streleț?

strelet

Omul cel mai integru, după Filat?

Chiar să nu aibă nici un prieten cu surse unde trebuie domnița Maya?

Autor: Traian Vasilcău

You may also like

Comments are closed.

By