Filat CONFIRMĂ că s-a întâlnit cu Victor Țopa la Frankfurt

filat

Liderul PLDM, Vlad Filat a recunoscut în cadrul emisiunii „Puterea a Patra”, de la N4, că s-a întâlnit cu Victor Țopa la Frankfurt, confirmând încă o dată faptul că informațiile deținute de Moldova24 sunt veridice.

„Eu călătoresc mult. Merg în multe orașe, mă întâlnesc cu foarte mulți oameni. Teoriile conspiratiste, fotografiile acestea făcute la distanță, nu am știut că sunt urmărit, inclusiv și în deplasările mele din exterior. Pot să vă spun un lucru, nu am întrerupt comunicarea cu anumiți oameni, foarte rar, dar am comunicat și cu domnul Victor Țopa. Și nu văd nimic rău în asta. Asta nu înseamnă care are legătură cu Jurnal TV ș.a.m.d. Cât privește Jurnal TV, cine privește a văzut că sunt cel mai criticat”, a declarat Filat.

Filat a evitat să spună dacă are vreo legătură cu Platforma DA: „Platforma cere capul meu, alții spun că sunt în spatele Platformei. Nu sunt în spatele nimănui”, a spus evaziv Filat. „Diferite scene, poze au avut un scop bine determinat: de a devia subiecte și de a mai crea dificultăți în comunicare, în cazul nostru între mine, partidul nostru și liberali. Atunci când au avut acele proteste între PL și Platforma DA”.

Amintim că Moldova24, LiveNews și Observator au intrat în posesia DOVEZII INCONTESTABILE a întâlnirii lui Filat și Țopa, la data de 1 aprilie 2015, la Frankfurt, unde s-a discutat tranzacția cu Jurnal Trust Media, dar și coordonarea acțiunilor platformei DA, dirijate din umbră de milionarii fugari Victor și Viorel ȚOPA.

Setul de fotografii pe care îl publicăm mai jos demonstrează clar că cei doi s-au întâlnit: după o discuție avută în hotelul Villa Kennedy din Frankfurt, pe rând, din hotel ies Victor Țopa și Vlad Filat.

Amintim că prima dată informațiile despre întâlnirea lui Victor Țopa și Vlad Filat, în cadrul căreia s-a bătut palma referitor la vânzarea Jurnal TV către Vlad Filat, dar și referitor la acțiunile Platformei Civice DA, au apărut pe Moldova 24 în emisiunea Observator, semnată de jurnalistul Gabriel Călin. Acestea au născut controverse și au provocat critici dure din partea oamenilor Țopilor din Platforma „cinică” DA în adresa redacției Moldova24.

Dar să analizăm probele:

12

FOTO 1, 2 – 13:38. Victor Țopa părăsește Hotelul Villa Kennedy și pornește spre un taxi parcat în curte.

3 4 5

FOTO: 3, 4, 5 – 13:39. Filat, insoțit de bodyguarzi părăsește același hotel, în timp ce Victor Țopa stă deja pe bancheta din spate a taxiului.

6

FOTO 6 – Filat își ia garda sa de corp și urcă într-un Mercedes Benz S-Class, plăcile de înmatriculare – AF 9369 și pleacă spre Aeroport.

Astfel, Moldova24, LiveNews și emisiunea Observator au demonstrat o dată în plus că informațiile publicate de noi sunt bazate pe surse sigure și nu pot fi combătute.

În același timp, pozele de mai sus întregesc puzzle-ul și demonstrează o dată în plus că Platforma Civică DA este condusă de mincinoși, care au negat informațiile publicate de noi.

Să încercăm să facem o recapitulare la tot ceea ce s-a întâmplat:

  1. La 1 aprilie 2015, cu ruta charter USA 711/712, avionul cu numărul de înregistrare ok-xls, Vlad Filat zboară la Frankfurt, unde se întâlnește cu Victor Țopa.
  2. În cadrul acestei întâlniri se discută vânzarea Jurnal Trust Media către Vlad Filat.
  3. Totodată, se pune la cale activitatea platformei DA și se negociază deturnarea furiei protestatarilor dinspre Vlad Filat spre alți actori politici. Un fel de paratrăsnet, scopul căruia este scoaterea lui Vlad Filat de sub fulgere.
  4. La Frankfurt, în aceleași zile se află și Andrei Năstase, finul lui Țopa, prin cumul – lider DA, care, primind indicațiile în urma întâlnirii lui Țopa și Filat, se întoarce la 2 aprilie la Chișinău. Aici, împreună cu fratele său, Vasile, încep să implementeze indicațiile date de Țopa și Filat prin intermediul aripei PPCD-iste a DA-ului.
  5. Are loc mitingul DA din 5 aprilie. La Tribună nu-și mai găsesc locul unioniștii și alte curente excluse din joc, neconvenabile liderului PLDM.
  6. Moldova24, LiveNews și Observator publică informații despre întîlnirea de taină a lui Filat și Țopa.
  7. Pentru a diminua impactul mediatic pe care l-au avut aceste informații, ce îl discreditează pe el și platforma DA, Vlad Filat decide, sâmbăta trecută, să-l sacrifice pe Gaburici și îl impune să semneze scrisoarea prin care cere demisia conducerii PG și BNM. Efectul acestui pas l-ați putut urmări astăzi – după demisia lui Gaburici, țara a intrat într-o nouă criză politică, foarte periculoasă în contextul, în care Rusia e tot mai aproape de a obține influența totală în Republica Moldova.
  8. Platforma DA anunță în cadrul mitingului din 7 iunie că devine mișcare politică, confirmând o dată în plus că schema descrisă în observator este adevărată.
  9. Moldova24, LiveNews și echipa Observator publică dovada care face lumină asupra întregii scheme și nu mai lasă loc de interpretări – Vlad Filat a pornit din nou războiul. Un război împotriva cetățenilor propriei țări!

Moldova24, LiveNews și OBSERVATOR vă invită să urmăriți încă o dată cele trei părți ale emisiunii realizate de Gabriel Călin și să vă convingeți o dată în plus despre faptul că tot ceea ce fost publicat de noi, am făcut-o cu Demnitate, pentru Adevăr.

PARTEA 1

PARTEA 2

PARTEA 3

This post is also available in: Engleză, Germană

You may also like

Comments are closed.

By